MHK Piešťany VS HK Vajnory

MHK Piešťany
VS
HK Vajnory

V úvode zápasu Piešťany dobre bránili a vyrážali do protiútokov. Po dvoch góloch Fejesa a Hala viedli v 8. min. 3:1. V útoku na postavenú obranu sa im nedarilo zakončovať a v 10. min. vyrovnali Vajnory na 3:3. V prvom polčase výborne bránili Piešťany z dobre chytajúcim Melušom. V 25. min. vyhrávali 14:5. V závere polčasu znížili Vajnory na polčasových 15:8.

V druhom polčase domáci zvyšovali postupne vedenie – v 45. min. to bolo 27:13. V druhom polčase sa presadzoval najme Sedláček (9 gólov) a dostali sa na ihrisko postupne všetci hráči, ktorí sa aj strelecky presadili -Halo 3, Jaššo, Macek, Kotula a Fejes po dva góly, Jakubík, Podhradský, Stano po jednom. V druhom polčase viac obe družstvá mysleli na útok ako na obranu, padalo veľa gólov.

„Som rád, že pokračujeme v zlepšených výkonoch. Na našu hru sa dalo pozerať. Salvata sa nepresadzoval strelecky, ale z jeho výborných prihrávok ťažil najmä Sedláček a Jaššo. Výborne pracovala obrana vyrážali sme do protiútokov najmä Fejes a Halo. Výborne zachytali brankári. Každý hráč bol strelecky nebezpečný, čo bude prínosom najme v ďalších zápasoch. Vysoké víťazstvo nad ťažkými Vajnormi boli dielom celého družstva hrajúceho v pohode. Chalani sa skrátka bavili hádzanou,“ zhodnotil zápas Martin Nedorost.

MHK Piešťany najbližšie hostia doma Cífer 4. novembra o 18:00: h. V predzápase o 14:30 h mladší žiaci a o 15:40 h starší žiaci hostia Senec.

Celkový priebeh zápasu si môžete pozrieť v REPORT


Text: MHK Piešťany Foto: Tomáš Vajsábel